In de maanden maart en april biedt K&O leuke workshops (van 1 avond).

Blijvend gezonder eten en afvallen doe je met week-menu’s die passen bij jou persoonlijke voorkeuren en levensstijl. Iedereen is anders; iedereen heeft andere voedingsbehoeften, smaakvoorkeuren, tijdsplanningen, interesses, gezinnen… Het dieet dat we langdurig volgen, komt dus meestal niet uit een boek. In deze workshop leer je zelf een gezond week-menu ontwikkelen. Met aandacht voor voedingsstoffen en jouw persoonlijke situatie.

De workshop kost € 15,00. Woensdag 20 maart. Tijd : 20.00-22.00 uur.

Whisky de wereld rond
Tijdens deze whiskyproeverij ontdek je whisky’s die je normaal gesproken niet zo snel zult proeven! Schotland is de bakermat van de whisky, maar tegenwoordig worden er ook fantastische whisky’s over de gehele wereld gemaakt. Denk aan landen als Ierland, Japan en Nederland; maar ook een land als Zweden is in opkomst. In deze workshop proeven we acht karakteristieke whisky’s afkomstig uit acht verschillende landen. Bij elke whisky staan we stil bij de wijze van productie behorende bij het land van herkomst. Je zult zien dat dit leidt tot een grote mate van variëteit.

De workshop kost € 25,00. Bijkomende kosten: € 15,00. Vrijdag 29 maart. Tijd : 19.30-22.30 uur.

Paasstukje maken
We gaan een mooi langwerpig tafelstuk maken. Met bolletjes, takken, mos ,eitjes en andere materialen. Graag zelf meenemen een langwerpige ondergrond, eigen snoeischaar en mesje.

De workshop kost € 15,00. Bijkomende kosten: € 12,50. Donderdag  4 april. Tijd : 19.30-21.30 uur.

Cursus bij K&O

Filmen met je mobieltje .. en dan…
Wat doe je met je filmbeelden? Voor wie maak je de filmpjes eigenlijk? We maken wel veel filmbeelden maar we laten ze (meestal) nooit aan anderen zien. Als je films maakt dan wil je ook dat anderen het leuk vinden om naar te kijken. Op Pinterest, Instagram, YouTube komt heel wat voorbij. Meestal zijn het korte pakkende filmpjes. Hoe doe je dat ?

Cursusdata : 21 maart, 4 en 18 april. Tijd : 19.30 – 21.00 uur. Kosten: € 30,- voor 3 lessen.

Kijk voor verder info, data, tijden en prijzen en direct inschrijven op de vernieuwde site : www.kenokatwijk.nl  Of kom langs bij het kantoor aan de Sluisweg 16 (geopend ma. t/m vr. van 9.00 – 12.00 uur) Hier kunt u ook terecht voor info en inschrijven.

 

 

Comments

comments

DELEN