KATWIJK – De online inschrijving voor de Halve marathon van Katwijk is geopend. De 37e editie van de Halve van Katwijk vindt plaats op zaterdag 28 september a.s. Via de website www.halvevankatwijk.nl kan worden ingeschreven voor diverse hardloop- en wandelafstanden.

Deelnemers kunnen ook nu weer kiezen uit vier hardloopafstanden: 5 km, 10 km, 15 km en uiteraard de halve marathon-afstand 21 km. Natuurlijk ontbreekt ook dit jaar de Kidsrun niet. Dit jaar is een extra afstand toegevoegd aan de Kidsrun. Jonge sportievelingen in de leeftijd van 11 t/m 13 jaar kunnen dit jaar meedoen met de 3km hardloopafstand.

Voor de wandelaars zijn ook dit jaar vier wandelafstanden beschikbaar: 5km, 10km, 15km en de 21km. Natuurlijk kunnen bedrijven en instellingen zich op 28 september weer van hun sportieve kant laten zien met deelname aan de Businessrun.

Het schitterende parcours gaat grotendeels door duinen, bos en over het strand. Deze mooiste halve marathon van Nederland mag absoluut niet ontbreken op je hardloop- of wandelkalender.

Comments

comments

DELEN