Het KLTV G-tennis Buddy toernooi is een groot succes geworden. Niet alleen zijn de G-tennissers, trainer en begeleiders zijn volledig in nieuw club tenue gestoken en hebben aansluitend genoten van een heerlijke lunch, dankzij de sponsors Rabobank Leiden-Katwijk en Bakker van Maanen.  Het toernooi kreeg veel belangstelling van clubleden, ouders, vrienden, bekenden en geïnteresseerden en we hebben zelfs 3 nieuwe G-tennissers aan mogen melden bij de club.

Het toernooi was feestelijk versierd met vlaggen en ballonnen en de supporters hebben zich van hun beste kant laten zien, net als de G-tennissers en Buddy’s. Uiteraard werkte ook het weer volledig mee, dus op een zonovergoten zaterdagmorgen hebben wij nu al het leukste tennistoernooi van Katwijk gehad.

Iedereen was die dag winnaar. Het publiek, de buddy’s, de trainer/begeleiders, maar vooral onze toppers van het G-team die allemaal aan het eind van het toernooi van trainer Marco een welverdiende medaille kregen.
Niet alleen de lunch, maar zeker ook het toernooi smaakte naar meer, dus het idee is al geboren om hier een jaarlijks terugkerend evenement van te maken, wellicht regiobreed, om G-tennnis zo voor iedereen toegankelijk te maken.

Comments

comments

DELEN