Ondernemersplein en Katwijkse vrijmarkt weer verrassend

Katwijk: Dit jaar wordt voor de 3e keer op rij de Katwijkse vrijmarkt en het Ondernemersplein georganiseerd. Op zaterdag 13 juli zal in de badplaats dan ook weer van alles te doen zijn. Van noord tot zuid zullen over de boulevard weer vele kraampjes worden neergezet met daarin een diversiteit aan aanbod. Ook zal er in een deel van het Winkelhart van Katwijk diverse kramen en activiteiten te vinden zijn. Een mooi en groot cultureel evenement voor de Katwijkers en de toeristen in ons dorp.

Haringrock is het langst bestaande muziekfestival van Katwijk. In de loop der jaren is het tweedaagse festival een begrip geworden binnen maar ook buiten Katwijk en is het uitgegroeid tot een niet meer weg te denken cultureel evenement waar duizenden mensen op af komen.
Het gratis festival was destijds het afsluitende evenement van de Visserijdagen en heeft de laatste jaren flink aan populariteit gewonnen; zeker ook omdat het op de allermooiste locatie van Katwijk plaats vind: het evenementenplein op de Katwijkse boulevard. In de volksmond ook wel Haringrockplein genoemd. Zowel lokaal als nationaal tot zelfs internationaal staat het gebeuren inmiddels goed op de kaart.

30.000 bezoekers
Om die reden is in 2017 het idee geboren om de Katwijkse boulevard, met het Haringrockterrein als middelpunt, een grote vrijmarkt te gaan opzetten, dit op de tweede dag van het festival. De maritieme markt die destijds onderdeel was van de Visserijdagen blijft zo ook behouden. Maar ook andere particulieren, bedrijven of verenigingen kunnen zich aansluiten voor deze markt of het Ondernemersplein. Omdat Haringrock elk jaar een goed doel ondersteunt, is dit met name een appél aan goede doelen om zich hiervoor ook aan te melden. (nieuwe)Bedrijven, organisaties, verenigingen zijn dan ook van harte welkom en kunnen op deze manier onder de aandacht komen van een groot publiek. Verwacht wordt dat deze vrijmarkt, die uniek is voor Katwijk, weer zo’n 30.000 bezoekers zal trekken!

De organisatie heeft een nauwe samenwerking met de KOV en Rabobank Leiden-Katwijk om dit evenement te doen slagen voor zowel particulieren als bedrijven. Dit jaar zal er op het Ondernemersplein dan ook een waar spektakel herrijzen wat “Dinner in the Sky” heet. Op grote hoogte genieten van een culinair uitzicht over Katwijk en Haringrock.  Maar ook zal er een grote blue vin tonijn worden gefileerd door Katwijker Arie Kuyt. Aanmelden voor deelname aan het Ondernemersplein kan nog via 071-7006100

Aanmelden markt
De organisatie is nog op zoek naar leuke en originele standhouders om zo een gevarieerde vrijmarkt te realiseren waarbij beleving het sleutelwoord is.

Wilt u hieraan meedoen, meld u dan aan via de website www.haringrock.nl/markt

Of stuur een mail naar markt@haringrock.nl Wilt u deelnemen aan Dinner in the Sky of het Ondernemersplein, mail dan naar info@haringrock.nl

Comments

comments

DELEN