KATWIJK – Het bestuur van de vereniging RTV Katwijk is weer op volle sterkte. Woensdagavond zijn drie nieuwe bestuursleden aangetreden tijdens de algemene ledenvergadering.

Voorzitter
Willem Meijvogel is herkozen als voorzitter van RTV Katwijk voor maximaal vier jaar. Onder zijn leiding is de afgelopen jaren hard gewerkt aan een nieuw onderkomen voor de omroep. Die zoektocht is definitief ten einde. Deze zomer kunnen de vrijwilligers en medewerkers van RTV Katwijk de intrek nemen in het nieuwe pand aan de Ambachtsweg.

Ook Ronny Barendse is herkozen als bestuurslid. Bestuurslid Herman van Beelen (penningmeester) is afgetreden en opgevolgd door Willem de Mooij, die in de bestuursvergadering tot penningmeester zal worden benoemd.

Als versterking van het bestuur zijn Adri van Beelen en Joke Zwaan aangetreden als bestuurslid. Beiden hebben ruime ervaring binnen de omroep.

In totaal zijn er nu acht bestuursleden.

Foto: Het eerste bord ter aanduiding van het nieuwe pand van RTV Katwijk hangt inmiddels.

Comments

comments

DELEN