Vrijdag 17 en zaterdag 18 mei was het weer zover voor de kinderen uit Katwijk Zee Zuid, de jaarlijkse luchtkussenfeesten. Op het Kamperfoelieplein stonden vijf luchtkussens, er waren spelletjes, een voorstelling en natuurlijk Ligustrum got talent!

Op vrijdagavond won Siem Freke de tweede editie van Ligustrum got talent met een eigen compositie op het keyboard. Er waren negen acts variërend van breakdance, tot zingen, dansen, playback en eigen muziekspel.

Op zaterdagochtend startten de feesten met de voorstelling De Gruffalo van Marnincktheater. De kinderen zaten ademloos te luisteren en deden maar wat graag mee! Verder werd er gesprongen op de luchtkussens, draaide het rad met mooie prijzen, gesponsord door veel ondernemers uit Katwijk Zee.

Het weer werkte perfect mee! Een heerlijk zonnetje zorgde er voor dat veel buurtbewoners gezellig met elkaar op het Kamperfoelieplein zaten. Kortom, het was weer een heerlijk feest!

 

Comments

comments

DELEN