Overhandiging van de cheque aan vertegenwoordigers van de Hersenstichting. vlnr: Jaco de Jong, Lisette van Beekom, Bert van Bladel, Lia Sauer Baart, Annet van der Vaart, Giel Verhoef

Het benefietconcert Classis Rock Katwijk van zaterdag 6 april heeft ruim 8800 euro opgebracht voor de Hersenstichting. De concertavond in het DVS gebouw met Refill, Ludwig en de Classis Rock Band, bestaande uit diverse muzikanten uit de Katwijkse rockscene, was binnen drie dagen stijf uitverkocht.

De organisatoren van Classic Rock, Jaco de Jong en Giel Verhoef, zijn enorm blij met het grote succes en het bedrag dat is opgehaald voor het goede doel. Hierbij willen ze nogmaals alle deelnemende bands, muziekvereniging DVS, de vrijwilligers en sponsors bedanken voor hun inzet om deze spectaculair en gezellige concertavond neer zetten.

Vanwege het gigantische succes wordt er rond dezelfde tijd volgend jaar weer een Classis Rock in het DVS gebouw georganiseerd. Hou de Facebook Classic Rock Katwijk goed in de gaten voor info over de voorverkoop.

 

Comments

comments

DELEN