Op woensdag 22 mei wordt in de Burgerzaal van het gemeentehuis weer plaats gemaakt voor een hotspot archeologie. Archeologen van AWN Rijnstreek nodigen iedereen uit om mee te helpen bij het verder determineren van zo’n 70 bijzondere aardewerkvondsten uit de Zanderij.

Tijdens de hotspot-middagen in februari zijn er ongeveer 350 vondsten uit de Zanderij samen met inwoners uit Katwijk, studenten en andere geïnteresseerden beschreven. Nu van deze vondsten is beschreven wat het is, is het tijd om te bepalen hoe oud de vondsten precies zijn. Hiervoor roept AWN Rijnstreek de hulp in van Dr. Menno Dijkstra, een deskundige op het gebied van aardewerk uit de Merovingische periode.

Iedereen die hierbij wil helpen is woensdagmiddag 22 mei van 12.00 uur tot 16.00 uur van harte welkom op het gemeentehuis.

Comments

comments

DELEN