Op zaterdag 15 juni aanstaande kan iedereen een kijkje achter de schermen komen nemen bij Nieuwbouw Centrumgebouw ’s Heeren Loo in Woonzorgpark Willem van den Bergh (tegenover Vioollaan 4) te Noordwijk. Normaliter is de bouwplaats van KBM Groep verboden toegang, maar op zaterdag 15 juni van 10.00 tot 13.00 uur is deze opengesteld voor publiek tijdens de Dag van de Bouw 2019.

Het project omvat een centrumgebouw met supermarkt, restaurant, zwembad, sporthal, polikliniek en kantoren. Het gebouw wordt voorzien van zonnepanelen, ledverlichting en een warmte- koude opslag. Ook wordt gebruik gemaakt van duurzame materialen.

Modern
Tijdens de Dag van de Bouw kunt u niet alleen zien hoe ver de bouw gevorderd is, maar krijgt u ook uitleg over hoe de bouw in z’n werk gaat. Natuurlijk wordt er nog steeds veel handwerk door echte vakmensen verricht, maar achter de bouw gaat ook een wereld aan innovatie schuil, waar met de modernste technologieën en technieken wordt gewerkt.

Willem van der Plas, directeur KBM Groep: “Er valt bij ons een hoop te zien en mee te maken op 15 juni. Het wordt een leuke dag voor jong en oud. Iedereen die zich afvraagt wat er toch altijd op die bouwplaats gebeurt, is van harte uitgenodigd nodigen om een kijkje te komen nemen.”

De Dag van de Bouw
De Dag van de Bouw is een initiatief van Bouwend Nederland, Aannemersfederatie Nederland Bouw en Infra, Dag van de Architectuur, Techniek Nederland en VNconstructeurs. Eén keer per jaar stellen aangesloten leden hun mooiste en meest bijzondere bouwplaatsen open, zodat het Nederlandse publiek met eigen ogen kan zien wat de bouw mogelijk maakt. Vorig jaar trok de Dag van de Bouw meer dan 71.000 bezoekers.

Kijk voor meer informatie over de Dag van de Bouw en de meer dan honderd andere opengestelde bouwplaatsen in heel Nederland op www.dagvandebouw.nl

Comments

comments

DELEN