De leden van Atletiekvereniging Rijnsoever hebben tijdens de ledenvergadering vorige week woensdag een nieuw bestuur gekozen. De nieuwe voorzitter van AV Rijnsoever is Ludo Schellekens. Hij wordt ondersteund door Fausto Spiga (vice-voorzitter), Leo van der Tas (secretaris) en Jacco Haarsma (penningmeester). De overige bestuursleden zijn Ed Biersteker (Technische Zaken), Leen van Rijn (Wedstrijdcoördinator), Huig Hoek (Krachtsport) en Edwin de Mol (Communicatie/PR). Op de foto, boven v.l.n.r.: Leen van Rijn, Ludo Schellekens, Huig Hoek en Ed Biersteker. Onder, v.l.n.r.: Edwin de Mol, Jacco Haarsma en Fausto Spiga.

Erelid
Met het aantreden van het nieuwe bestuur is afscheid genomen van vier bestuursleden. Leen van den Oever (bestuurslid Krachtsport), Ron de Haas (penningmeester), Kees Kraaijenoord (secretaris) en Willem van Rijn (voorzitter). Leen van den Oever neemt na drie jaar afscheid. Kees Kraaijenoord en Ron de Haas zijn beiden vier jaar actief geweest. Willem van Rijn neemt na twintig jaar bestuurlijke inzet, waarvan dertien jaar als voorzitter, afscheid. Tijdens de ledenvergadering werd hij benoemd tot Erelid van AV Rijnsoever.

AV Rijnsoever
AV Rijnsoever is opgericht in 1977. De atletiekvereniging (atletiekbaan en clubhuis) is gelegen op Sportpark De Krom aan de Olympiaweg in Katwijk. Naast atletiek en hardlopen kent AV Rijnsoever meerdere disciplines zoals krachtsport, G-Atletiek, Jeugdatletiek en Wandelen. Daarnaast organiseert AV Rijnsoever wedstrijden als het Runningcenter Duinloopcircuit, de Ronde van Katwijk en de Halve marathon van Katwijk op 28 september a.s. Sinds begin april is de inschrijving geopend voor diverse hardloop- en wandelafstanden van de Halve van Katwijk (www.halvevankatwijk.nl).

Comments

comments

DELEN