VALKENBURG – Zaterdagmiddag 25 mei tussen 13.00 en 15.00 uur is iedereen welkom bij CBS De Burcht in ’t Duyfrak. Alle lokalen en lesruimten zijn te bekijken, er liggen tekeningen van de verbouwing van het plein en de school en de directeur en enkele leerkrachten en bestuursleden zijn er om vragen te beantwoorden.

De christelijke basisschool start na de zomer met kleutergroepen in de Brede School op de Luit Katlaan in de nieuwe wijk ’t Duyfrak in Valkenburg. De hogere groepen krijgen al les op deze locatie. Momenteel worden het schoolplein en de voorzieningen in de school vernieuwd en geschikt gemaakt voor de kleutergroepen.

“We willen voor heel Valkenburg christelijk onderwijs aanbieden. De nieuwe wijk ‘t Duyfrak groeit nog steeds. Het is voor de jongste kinderen fijn als ze in hun eigen wijk naar school kunnen. Daarom starten we nu met groepen 1 en 2 in ’t Duyfrak”, zegt Robbert van Rietschoten, directeur van CBS De Burcht. ‘Zo willen we uiteindelijk op de locatie aan de Broekweg èn in ’t Duyfrak de volledige leergang aanbieden, dus voor de groepen 1 tot en met 8. En sinds de fietsbrug geopend is, leggen we ook contact met ouders en kinderen uit Oegstgeest!’

Comments

comments

DELEN