Langs de Melkweg is de tas van de vermiste Anja gevonden. Duikers hebben een tweetal sloten doorzocht.

De 33-jarige vrouw verliet in de nacht van woensdag op donderdag een café en is sindsdien niet meer gezien. De politie maakt zich grote zorgen. Haar tas is vrijdagmiddag gevonden in een sloot langs de Melkweg in Katwijk. Een grote zoekactie in het water leverde verder niks op.

In de omgeving van het café hebben agenten een buurtonderzoek gehouden. Om een mogelijk spoor te vinden heeft de politie vrijdagmiddag besloten honden in te zetten. Donderdag werd ook al een foto van de vrouw verspreid.

De Katwijkse droeg op het moment van haar verdwijning een zwarte leren jas, een lichtblauwe spijkerbroek en zwarte schoenen.

Onderzoek in sloot
De politie heeft vrijdagmiddag de Melkweg in Katwijk afgesloten toen ze haar tas vonden. De brandweer kwam ter plaatse en heeft met duikers een sloot doorzocht.

Burgerinitiatief
Onder meer het nichtje van Anja roept via Facebook op om te zoeken naar haar tante. ‘We gaan beginnen in Rijnsoever’, schrijft ze. ‘Burgers die zelf willen zoeken worden gewaardeerd. Denk aan de duinen, het parkje van Rijnsoever.’ De politie zegt dergelijke initiatieven te ‘waarderen’, maar vraagt wel om het onderzoek niet in de weg te lopen.

Comments

comments

DELEN