KATWIJK – Zaterdag 8 juni wordt het jubileumjaar van Quick Boys afgetrapt op Nieuw Zuid. Heel 2020 staat in het teken van het 100-jarig bestaan van de club. Er zullen vele activiteiten worden georganiseerd, waar flink wat geld voor nodig zal zijn. Aanstaande zaterdag is er, naast een jeugdtoernooi en de finalewedstrijd Quick Boys – VVSB, de gehele dag een actiedag voor het jubileumjaar.

Meer dan 1.000 jonge voetballers zijn present op Nieuw Zuid voor het jaarlijkse ING-toernooi. De opbrengsten van de acties rond dit toernooi komen geheel ten goede aan het 100-jarig jubileum. Over het gehele complex worden terrassen opgezet waar een hapje en een drankje verkrijgbaar zijn.

Om 17.00 uur speelt Quick Boys in de finale van de nacompetitie voor promotie naar de Tweede Klasse tegen VVSB. Vanaf 19.30 uur start de traditionele Slotavond met de Nederlands/Belgische formatie The Party Criminals. Daarbij wordt dan ook afscheid genomen van de vertrekkende spelers en wordt de Speler van het Jaar bekendgemaakt.

Het voetbaltoernooi begint om 8.30 uur, de actiedag start rond 10.00 uur. Beide evenementen eindigen rond 15.30 uur i.v.m. de wedstrijd tussen Quick Boys en VVSB.

Comments

comments

DELEN