Het in 2017 gestarte project “I Love Katwijk” stopt met videoproducties voor haar eigen YouTube- en Facebookkanaal.
“Het doel was om het Katwijkse medialandschap een boost te geven. Wij waren van mening dat er door de lokale omroep een groot gat was geslagen in het aanbod van videoproducties. Niemand sprong op dat moment in dat ontstane gat.”, aldus de initiatiefnemers.
In samenwerking met o.a. Uitgeverij Verhagen zijn er diverse registraties en live verslagen van lokale evenementen georganiseerd. Dat er vraag naar was bleek al snel uit de reacties en kijkcijfers via de divers sociale media.
Inmiddels zijn er meerdere partijen op de ‘lokale mediamarkt’ die zich met verschillende nieuwsgaring en evenementen bezig houden. “Wat dat betreft hebben we ons doel bereikt. De discussie is nog niet klaar maar we hebben in ieder geval de aanzet gegeven en het onderwerp onder andere op de politiek agenda weten te krijgen.”
ILK blijft achter de schermen wel diverse (live) mediaproducties maken voor anderen.

Comments

comments

DELEN