VALKENBURG – Op woensdag 19 juni tussen 19.00 – 21.00 uur organiseren de provincie Zuid-Holland en aannemer Boskalis Nederland een informatieavond over de aanpassingen aan de Tjalmaweg. Er is informatie over het ontwerp van de Tjalmaweg, de bouwmethode en planning. Belangstellenden kunnen zich ook inschrijven voor participatieavonden. De avond vindt plaats in het Dorpshuis Valkenburg, Kerkweg 3 in Valkenburg.

Boskalis Nederland gaat de werkzaamheden aan de N206 Ir. G. Tjalmaweg, het tweede projectdeel van de RijnlandRoute, vanaf begin 2020 uitvoeren. Op de infoavond kunnen er afbeeldingen (artists impressions) worden bekeken van het aanbiedingsontwerp. Daarnaast informeren de provincie en Boskalis bezoekers over de manier waarop zij zullen communiceren over het werk en de voortgang ervan.

Het Dorpshuis is open van 19.00 uur tot 21.00 uur. Aanmelden voor deze avonden is niet nodig, bezoekers kunnen vrij inlopen.

RijnlandRoute
De RijnlandRoute is een nieuwe weg tussen Katwijk – via de A44 – en de A44 bij Leiden. De weg lost huidige knelpunten op en draagt bij aan een betere doorstroming in de regio Holland-Rijnland, met name rondom Leiden en Katwijk. Meer informatie over de RijnlandRoute en de werkzaamheden aan de N206 Ir. G. Tjalmaweg vindt u op www.rijnlandroute.nl.

Comments

comments

DELEN