KATWIJK – De politie heeft dinsdagochtend een stomdronken rugzakdief aangehouden. De man dreef na de daad rond op het Valkenburgse Meer.

Dinsdagmorgen werd een vrouw lastig gevallen door een dronken man. Even later zag de vrouw dat de man in een bootje stapte. Helaas was de rode rugzak van de vrouw verdwenen, vermoedelijk meegenomen door de dronken man. De vrouw deed aangifte.

Twee uur later kreeg de politie melding van een man die onwel in een drijvende boot zou liggen in de haven. Omstanders riepen de man zonder resultaat aan.

Een omstander sprong het water in om de boot naar de kant te trekken. Uiteindelijk werd de man in de boot wat onrustig wakker en kwam toen na wat geschreeuw en gescheld op de kant. De man had op dat moment een blikje bier in zijn handen.

In de boot lag een rode rugzak. De man is aangehouden.

Comments

comments

DELEN