KATWIJK – De toeristenmarkt staat weer voor de deur. De markt is de afgelopen jaren uitgegroeid tot één van de best bezochte zomermarkten van de regio.

Tussen 25 juni en 27 augustus is er iedere dinsdag van 13.00 tot 21.00 uur een editie in het centrum.

Dinsdag is de eerste editie. Die wordt afgetrapt door wethouder Jacco Knape. Verder staat de dag staat in het teken van de creativiteit en hobby. Bezoekers worden geïnformeerd over diverse vormen van creativiteit. Deelnemers tonen kunstzinnige creatieve producten die met handvlijt zijn gemaakt. Variërend van kunstobjecten tot beschilderde tuinattributen, van mooie batikwerken tot fraaie sieraden en kralen tot houtbewerking. De creativiteit markt is een bezoek meer dan waard. ’s Avonds is er een muzikaal optreden van de UNI. Om 19.00 uur is de officiële opening van de toeristenmarkt.

Comments

comments

DELEN