Vorige week donderdag heeft Nico van Hoogdalem afscheid genomen als raadslid. De VVD in Katwijk organiseert aanstaande vrijdag een afscheidsreceptie voor Van Hoogdalem.

Nico heeft zich bijna tien jaar ingezet voor de lokale afdeling van de VVD: tot 2014 onder meer als voorzitter, daarna tot 2018 als fractievoorzitter en sinds vorig jaar als raadslid. Door toenemende werkzaamheden voor zijn baan, die hij soms ook lastig kon verenigen met zijn raadswerk, besloot Nico te stoppen met zijn werk voor de gemeenteraad. Jarenlang trad Nico enthousiast en gedreven op in de diverse functies die hij bekleedde, waar de VVD hem graag voor wil bedanken. Daarom is er deze vrijdag een afscheidsreceptie in The Safe, waar iedereen van harte voor is uitgenodigd.

Datum: Vrijdag 28 juni 2019
Tijd: 21.00 – 22.00 uur (inloop vanaf 20.45 uur)
Locatie: Café The Safe, Voorstraat 58 in Katwijk aan Zee

Comments

comments

DELEN