FOTOPR

KATWIJK – Wethouder Adger van Helden heeft de titel Kattukse Maestro 2019 gewonnen. Vrijdag was de finale in het clubgebouw van de Chr. Muziekvereniging DVS.

Van Helden versloeg in de finale ds. Cornelie Vreugdenhil nadat eerder Peter Ouwehand en Anne Heijnen in de halve finale werden uitgeschakeld. Regerend maestro ds. Alblas mocht de  prijs uitreiken aan zijn opvolger.

Onder leiding van dirigent Johannes Leertouwer werden de kandidaten streng, ‘maar rechtvaardig en doorspekt met veel humor,’ beoordeeld. Leertouwer werd hierbij ondersteund door wethouder Jacco Knape en voormalig Katwijks city-manager Piet de Vries.

Volgend jaar zal de vierde Kattukse Maestro worden georganiseerd en zullen weer bekende Katwijkers worden benaderd om met elkaar de vrolijke strijd aan te gaan.

Comments

comments

DELEN