De zoektocht zaterdagmiddag door vele vrijwilligers heeft niets opgeleverd. Dat meldt de politie zaterdag aan het begin van de avond.

Zaterdag hebben politie en het veteranen search team onder andere de wijk Rijnsoever uitgekamd. In gele hesjes en prikstokken zijn vooral bosschages doorzocht.

Vermist
De 33-jarige Anja Schaap kwam na een avondje stappen in het centrum van Katwijk niet meer thuis. In de nacht van dinsdag op woensdag vertrok ze uit café In den Blauwen Bock. Donderdag werd ook al een foto van de vrouw verspreid. De Katwijkse vrouw droeg op het moment van haar verdwijning een zwarte leren jas, een lichtblauwe spijkerbroek en zwarte schoenen.

De brandweer heeft vrijdag met duikers de sloot aan de Melkweg grondig doorzocht. Daar is volgens een woordvoerder van de politie, naast de tas van Anja, niets aangetroffen. Ook een politiehelikopter zocht vrijdagmiddag mee.

Comments

comments

DELEN