Op dinsdag 16 juli was het groot feest bij Raamwerk in Katwijk! Ruim 200 mensen (cliënten en hun begeleiders) genoten van een bijzondere circusvoorstelling, speciaal voor mensen met een beperking.

De voorstelling werd die dag in totaal drie keer door circus Alexander gegeven, in een prachtige circustent. De bezoekers genoten van een spectaculaire show vol muziek en acrobatische en komische acts. Zo was er een echte clown, die heel goed bleek te kunnen goochelen; er verschenen steeds grotere konijnen op het toneel.

Het weer zat gelukkig erg mee. De dag begon bewolkt maar in de middag brak de zon door. Dat kwam goed uit, want na de voorstelling was er ook nog van alles te beleven. Zo waren er lekkere snacks, zoals patat, poffertjes, popcorn en ijsjes. Maar je kon ook gezellig knuffelen met echte dieren in een kleine kinderboerderij of een kaartje laten leggen door een waarzegger. Het was kortom een super gezellige en geslaagde middag!

De voorstellingen in Katwijk waren bestemd voor cliënten van Raamwerk uit Katwijk en omgeving Op vrijdag 12 juli waren er ook drie voorstellingen, maar dan in Noordwijkerhout.

Comments

comments

DELEN