KATWIJK – Een 27-jarige Katwijker heeft zich maandagmorgen verstopt onder een matras en wat oude dekens toen agenten hem op kwamen halen vanwege een openstaande gevangenisstraf. Dat meldt de politie op social media.

De man had zijn taakstraf niet afgerond, deze was inmiddels omgezet in een gevangenisstraf van 50 dagen. Agenten stonden maandagmorgen voor de deur om hem op te halen. Bij het aanbellen deed hij niet open. Uiteindelijk hadden agenten via het slaapkamerraam contact. Hij zou zich aankleden en de deur open doen.

‘Er gebeurde echter weinig en we kregen geen contact meer. Met de ‘bonk’ hebben we de deur geopend. In de woning troffen we onze gezochte persoon niet.’ aldus de agenten op Facebook.

Agenten zijn vervolgens via een wankel trapje de zolder op gegaan. Na even zoeken troffen ze de man onder een matras en wat oude dekens aan. Hij is aangehouden en overgebracht naar het cellencomplex.

Comments

comments

DELEN