Goed nieuws voor fervente internetgebruikers. KPN gaat een bijna dekkend glazvezelnetwerk in Rijnsburg uitrollen. Dat maakt de kabelboer woensdag bekend. Eind juli organiseert KPN een informatieavond, een ‘Glasvezelavond’. Glasvezel geeft een flink hogere internetsnelheid dan de ‘ouderwetse’ telefoonkabel.

De uitrol in Rijnsburg is onderdeel van de plannen van KPN om de komende drie jaar circa een miljoen huishoudens in Nederland van glasvezel te voorzien. Vanaf 22 juli starten de werkzaamheden in Rijnsburg. De Kleipetten en een deel van Frederiksoord is als eerste aan de beurt.

KPN legt straat voor straat het glasvezelnetwerk aan en sluit de woningen kosteloos aan.

Meer informatie tijdens de Glasvezelavond
Op woensdag 24 juli organiseert KPN van 19.00 tot 21.00 uur een Glasvezelavond in De Burgt. Tijdens deze avond komen inwoners alles te weten over glasvezel in hun wijk. Door middel van een presentatie worden de algemene aanlegstappen toegelicht. Daarnaast kunnen bewoners ook terecht bij de ‘glasvezeltour’, waarbij persoonlijke vragen beantwoord worden door de KPN glasvezeladviseurs.

Ook kunnen inwoners voor vragen over de aanleg, planning en de voordelen van glasvezel vanaf 27 juli terecht in het glasvezelinformatiepunt.

Comments

comments

DELEN