Katwijk/Rijnsburg: Haringrock pakt zoals gebruikelijk weer spectaculair en verrassend uit. Het oudste festival van Katwijk laat namelijk ook op 10 augustus weer van zich horen tijdens de Flower Parade Rijnsburg. Het gratis festival was afgelopen juli wederom een groot succes, en heeft nu een samenwerking met de Flower Parade beklonken. Diverse artiesten zullen dan ook van zich laten horen op een prachtige praalwagen die door Rijnsburg, Katwijk en Noordwijk zal rijden.

Één van de artiesten is Fragment Live. Sinds jaar en dag is deze Engels-Nederlandse band een hit op vele festivals en in vele feesttenten. De humor en de interactie met het publiek maakt de band overal razend populair. De band bestaat uit 2 Engelsen en een Nederlander. Zanger/drummer/entertainer Dave Marriner en Jono Fosh, gitaar en zang, maken er samen met Jeroen ’t Gilde, basgitaar, toetsen en zang, altijd een onvergetelijke show van.

NPO 3FM is ook zeer te spreken over deze band. In 2002/2003 was Fragment namelijk de huisband van deze radiozender, en daarvoor hebben zij een aantal keer de hitlijsten beklommen.

“Ik vind ´t een belediging als je ´t een coverband noemt. Ze geven er gewoon een eigen dimensie aan. En ´t is altijd een feestje. Met de unieke humor en uitstraling is het één van de allerbeste live bands in Nederland”, aldus Giel Beelen.

Naast 3FM is ook de organisatie van de Zwarte Cross lovend over Fragment. “Waar sommige bands 10 man op het podium nodig hebben om het een beetje te laten klinken, flikt Fragment het met z´n drieën! Ze waren gewoon de allerbeste band van de hele Zwarte Cross”.

Al meer dan 15 jaar is Fragment de ‘huisband’ van dit grote festival in Nederland. Op zaterdag 10 augustus dus te bewonderen op de grote praalwagen van Haringrock. Voor meer info over de Flower Parade Rijnsburg vind je op www.rijnsburgscorso.nl

 

Comments

comments

DELEN