FOTOArchief

Dit weekend is het weer tijd voor het grootste gratis muziekfestival op het strand van Katwijk: Haringrock. Vrijdag en zaterdag staat het op de Katwijkse Boulevard, evenementen-plein, Duinplein en in het centrum weer bol van de activiteiten met muziek als belangrijkste aanjager.

Het oudste muziekfestival van Katwijk is gratis en wordt helemaal gedragen door vrijwilligers en sponsors. Het evenement biedt komende vrijdag en zaterdag natuurlijk een flinke dosis muziek, maar ook een Vrijmarkt op de Boulevard en in het centrum, een ondernemersplein op het Duinplein en als afsluiting natuurlijk vuurwerk.

Als vanouds biedt Haringrock podium aan onder andere talent uit Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg, aangevuld met nationaal of internationaal aansprekende bands en artiesten.

Programma
Vrijdag 12 juli
18.00 tot 00.00 uur

Bloomcoal
La Bomba
Montany
AC in DC
Infloyd

Zaterdag 13 juli
16.00 tot 23.00 uur

Tim Akkerman & the Ivy Leaque
Lilith
Robbie Valentine Queen tribute
Van Dik Hout
Miquel Monteban
Van den Berg’s Moonkings

23.00 uur vuurwerk

Comments

comments

DELEN