Afgelopen week heeft geestelijk verzorger Gert Binnendijk van Topaz Overduin een cheque van 1.000 euro in ontvangst mogen nemen. Deze cheque overhandigde Cor Parlevliet die na 45 jaar leidinggeven afscheid neemt van zijn transportbedrijf D. Parlevliet & Zn. B.V. Het gedoneerde bedrag komt volledig ten goede aan de bouw van de nieuwe kapel.

Op 8 juni was de afscheidsreceptie van de heer Parlevliet. In plaatst van cadeaus, heeft hij genodigden gevraagd een donatie te doen aan twee goede doelen van zijn keuze. Onder deze goede doelen valt de bouw van de nieuwe kapel van Topaz Overduin. Medewerkers, bewoners en vrijwilligers van Overduin zijn de heer Parlevliet uiteraard ontzettend dankbaar voor zijn gift.

Verbouw Overduin
Topaz gaat voor bewoners met de ziekte van Huntington een nieuwe, moderne woonvoorziening bouwen op het terrein van Overduin. Ook het centrale hart met algemene voorzieningen als restaurant, activiteitenruimtes en het behandelcentrum voor alle bewoners en bezoekers van Overduin wordt gesloopt en vernieuwd. Vanwege de slechte bouwkundige staat van de huidige kapel heeft Topaz besloten om de huidige kapel te slopen en als onderdeel van de nieuwbouw een nieuwe kapel te bouwen. Een nieuwe kapel wordt niet vergoed uit het zorgbudget van de overheid. Topaz heeft wel een bedrag weten vrij te maken, maar het bedrag is niet voldoende voor de bouw van een volwaardige kapel.

Comments

comments

DELEN