KATWIJK – Vrijwilliger en radiopresentator Co Snel is op 73-jarige leeftijd overleden. Dat meldt het bestuur van RTV Katwijk.

De radioman in hart en nieren heeft bij verschillende omroepen gewerkt. Van Holland Centraal, Unity FM tot RTV Katwijk. Sinds 25 oktober 2009 maakte hij voor RTV Katwijk op de zondagmiddag wekelijks zijn programma Spelenderwijs tussen 14.00 en 15.00 uur.

Twee jaar geleden werden deze uren uitgebreid naar twee radiouren per week. Eind december vorig jaar moest hij na ruim negen jaar zijn werk staken wegens gezondheidsredenen.

Gisterenmiddag kwam het droevige bericht dat hij is overleden.

‘Met het overlijden van Co Snel gaat een collega en radioman in hart en nieren van ons heen. Vrienden en familie wensen wij veel sterkte met dit verlies.’ aldus Martin Ouwehand, hoofdredacteur radio bij RTV Katwijk.

Comments

comments

DELEN