Heeft u zin om wat vaker een frisse neus te halen? Doet u dat ook liever samen met anderen dan alleen? Wandel dan met ons mee! Op donderdag 1 augustus en woensdag 4 september ontmoeten we elkaar om 9.30 uur bij tennisvereniging Zee & Duin, Sportlaan 1, 2225 JM Katwijk  aan Zee, voor een kop koffie of thee en gaan daarna wandelen over het strand of de duinen. We sluiten de wandeling rond 11.00 uur af.

Tijdens de wandeling krijgt u als mantelzorger de kans om in een ongedwongen sfeer andere mantelzorgers te spreken en ervaringen uit te wisselen. Daarnaast is het natuurlijk een leuke ochtend waarbij de aandacht uitgaat naar u als mantelzorger. Vindt u het ook leuk om mee te wandelen? Stuur een mail aan mantelzorg@welzijnskwartier.nl of bel even naar 071-4033323.

Ook nieuwe mantelzorgers zijn van harte welkom!

Comments

comments

DELEN