De Fiyah Nation band brengt Bob Marley weer even tot leven in Tripodia. Bob Marley is nog steeds een legende voor vele muziekliefhebbers. In 2020 bestaat zijn muziek maar liefst 75 jaar. Op zaterdag 21 september zal Night of the Tributes dan ook een bijzondere avond houden, waarin Bob Marley zijn muziek word vertolkt met veel passie en verassingen op het gebied van de rootsreggae cultuur. De Fiyah Nation band begon in 2009. Nadat de band The Renaissance band van Ziggy Recado uit elkaar ging. Ze toerde met deze band voor een aantal jaar door heel Europa. De band word vertegenwoordigd door diverse top artiesten uit het reggae circuit van Jamaica. Zo zal o.a. Nikulee Dube, de dochter van de legendarische Lucky Dube op het podium staan. Lucky Dube groeide uit tot één van de muzikale spreekbuizen van het verzet tegen het apartheids-regime.

Jampara and Bata Lion
Jampara is de frontzanger van  “Jampara Bata Lion” en zit al meer dan 35 jaar in de muziek business. Tevens heeft hij 2 albums op zijn naam staan met de Wailers, de band achter de reggae King Bob Marley. De band zal de avond openen, en zorgt voor een verfrissende twist aan het reggaegenre, natuurlijk geïnspireerd door de reggae sound van de master zelf. Ze spelen in een 12 mans bezetting, waarbij ook de bekende Burundi drums een grote rol zullen gaan spelen.

Een vol programma dus, waarbij Bob Marley en zijn muziekstijl centraal zal staan. De zaal gaat om 20:00 open, en aanvang is 20:30. Kaarten kosten 18,- euro in de voorverkoop en indien nog voorradig 20,- euro aan de deur. Via www.briesaanzee.nl zijn de kaarten on-line te bestellen. Vanaf zaterdag 17 augustus zijn de kaarten ook te koop via Juwelier Parlevliet in de Badstraat te Katwijk, Tripodia aan het Hoornesplein en bij BAR 70 Boulevard 70 te Katwijk.

 

Comments

comments

DELEN