KATWIJK – De Katwijkse fractie van het CDA wil weten of het mogelijk is een soort van beveiligde stalling voor bedrijfsbusjes te realiseren. Ook wil de partij een voorlichtingsavond voor eigenaren van bedrijfsbusjes. Het aantal inbraken in bedrijfsbusjes neemt in Katwijk toe.

CDA-raadslid Dick Oudwater vindt dit een zorgelijke ontwikkeling: ‘Veiligheid is belangrijk en een basisvoorwaarde om goed te kunnen functioneren in onze gemeente. Als er signalen zijn over onveiligheid, moet daarom snel en adequaat worden gereageerd.’ De partij heeft vragen aan het gemeentebestuur gesteld.

Oudwater: ‘Het gaat hier om hardwerkende ondernemers die op deze manier ernstig worden belemmerd in het uitoefenen van hun vak. Het kan toch niet zo zijn dat gestolen gereedschap wordt vervangen om na een paar weken opnieuw uit een bedrijfswagen te worden gestolen?’

Comments

comments

DELEN