FOTOArchief

Het Noordzee Zomerfestival is van start. Tot 10 augustus zijn er evenementen op het strand.

Voorzitter Arie Nijgh is blij met de nieuwe sponsor, Winkelhart Zeezijde. ‘Onze sponsoren zijn heel belangrijk voor ons. Natuurlijk onze bezoekers ook, maar de sponsoren maken het mogelijk dat we een volle week lang, Katwijk een echt zomerfeest kunnen bieden. Met elke sponsor zijn we blij, maar Winkelhart Zeezijde heeft alles wat een dagje uit zo gezellig maakt en is constant in beweging om het iedere consument naar de zin te maken!’

Beleving
Voorzitter van Winkelhart Zeezijde, Willem van Rijn: “Om deze reden is Winkelhart Zeezijde hoofdsponsor geworden van het Noordzee Zomerfestival. Naast alle activiteiten van Winkelhart Zeezijde, zoals de koopavonden, koopjesmarkten, de opening van het badseizoen, de 10 toeristenmarkten, de gele stickerdagen en het stijl- en trendevent is het negendaagse festival een mooie aanvulling om het winkelcentrum verder op de kaart te zetten.” Het Noordzee Zomerfestival is van 2 tot en met 10 augustus en biedt voor ieder wat wils, van jong tot oud en geeft daarmee de gehele dag beleving in het centrum van Katwijk.

Noordzee Zomerfestival
Tijdens de 16e editie van het Noordzee Zomerfestival worden er maar liefst 30 evenementen georganiseerd. Zowel in de middag als in de avond zijn er leuke, gezellige activiteiten in en rondom de festivaltent op het strandplein.

Comments

comments

DELEN