De Rijnsburgse DamClub (RDC) organiseert een damcursus, speciaal voor beginners. Deze cursus is gericht op mannen en vrouwen die het leuk vinden om spelletjes te spelen en die benieuwd zijn hoe mooi het dammen is. Daarnaast is de cursus ook geschikt voor huisdammers die meer van het damspel willen weten. Ook oud-leden zijn van harte welkom om de draad via de cursus weer op te pakken.

Wanneer
Deze cursus begint op vrijdagavond 6 september 2019 en bestaat uit 5 lessen (vrijdagen). Elke avond begint om 20.00 uur en eindigt om 22.30 uur. Aansluitend wordt er na elke les direct tegen mede cursisten gespeeld om het zojuist geleerde in de praktijk te brengen. De cursus wordt gegeven door Richard Kromhout. Naast dat hij een sterke dammer is, is hij ook ons hoogst gediplomeerde damtrainer.

Kosten en aanmelden
De kosten voor deze cursus bedragen € 20 per persoon. Mocht u zich met 2 of meer opgeven dan geldt een gereduceerd tarief van € 15 per persoon. Mocht u interesse in deze cursus hebben dan kunt u zich aanmelden via secretaris@damclubrdc.nl. Wilt u eerst meer informatie dan kunt u contact opnemen met Richard op 06-51740170. Er kunnen maximaal12 cursisten meedoen, dus meld u snel aan!

Start jeugdseizoen
Op 6 september van 19:00- 20:00 uur start ook het seizoen weer voor de jeugd (kinderen vanaf 7 jaar). De eerste 5 keer kun je gratis komen meedoen! Heb je interesse, loop dan eens binnen op vrijdagavond!

Locatie
Zowel de damcursus voor beginners als de jeugdactiviteiten zijn in de speellocatie van de damclub: Wilhelminaschool, Kerkstraat 21, Rijnsburg.

 

Comments

comments

DELEN