Rock4Life maakt op zaterdag 26 oktober 2019 een comeback in sociëteit De Peuk in Valkenburg. Stichting Rock4Life organiseert rock/pop en tribute-concerten met bands van allerhoogste niveau.

Rock4Life pakt na een pauze van bijna twee jaar op veler verzoek de draad weer op in het Valkenburgse poppodium. De comeback party wordt opgeluisterd door niemand minder dan de band Present Danger. Deze roemruchte Metallica tributeband behoeft eigenlijk geen introductie meer want Present Danger heeft al diverse malen spetterende optredens  verzorgt op het Rock4Life podium. De band heeft hiermee de afgelopen jaren een grote schare fans opgebouwd in Katwijk e.o. Present Danger zal deze avond twee sets spelen, een set met eigen nummers en de tweede set met de befaamde Metallica tribute. De animo voor dit optreden is nu al groot en de capaciteit van de Peuk is beperkt, dus zorg dat je er op tijd bij bent. De kwantiteit is wat minder maar de kwaliteit blijft van hetzelfde hoge niveau!

Kaarten koste €15,- en zijn vanaf 1 september verkrijgbaar via de website www.rock4life.nl

Comments

comments

DELEN