RTV Katwijk-radio zal met enthousiaste radiocollega’s van het Kattuk Binse Najaarsfeest tien uur live verslag gaan doen van diverse activiteiten. Dat gaat gebeuren op de zaterdagen 24 en 31 augustus van 10.00 – 12.00 uur en van woensdag 28- t/m vrijdag 30 augustus van 19.00 – 21.00 uur. En met het thema ‘Amerika’ van de Oranjevereniging Katwijk aan den Rijn hebben we de alom bekende Donald Trump daar helemaal niet bij nodig. Alle betrokkenen zullen van vrijdag 23 t/m zaterdag 31 augustus immers kunnen genieten van een zeer gevarieerd aanbod voor alle doelgroepen. En RTV Katwijk-radio is daar tien uur live bij!   

De verslaggevers in het Amerikaanse prairiegebied, en mogelijk ook in de saloons na werktijd, zijn dit jaar Hans Pleij en Jan de Bruin. De presentatie in de studio, met techniek, is in handen van Karla Imthorn, Bart van der Pol, Johan den Haan, Jaap Schaap en Martin Ouwehand. Deze laatste, onze Nederlandse David Letterman en anchorman bij vele live uitgezonden live evenementen op de radio, is er zelfs alle tien uren bij.

Luister live en luister het zeker terug
Met de jingles, geschiedkundige verhalen en ‘muziekbedjes’ van Theo van Zuijlen beloven het ook weer tien heerlijke sfeervolle radio-uurtjes van je lokale omroep te worden. Deze uurtjes zijn ook direct na afloop terug te beluisteren op de website www.rtvkatwijk.nl.

Wil jij mogelijk ook iets gaan doen als vrijwilliger bij RTV Katwijk, zoek onze razende reporters Hans en Jan maar op deze dagen en vraag wat je wilt vragen. Ze zijn beiden herkenbaar aan een donkerbruine vilten cowboyhoed, een lege holster, een set zwarte rijlaarzen met oude sporen en een zwart wit gespikkeld stokpaard luisterend naar de naam Erica. Doen dus!

RTV Katwijk wenst iedereen een schitterend najaarsfeest met prachtig weer toe.

 

 

 

 

Comments

comments

DELEN