In de afgelopen jaren is er behoorlijk veel over gezegd en geschreven, maar het blijft een fenomeen. Deze doelgroep en dit evenement verdient wederom zijn plek in de feestweek waarbij er vanaf moment 1 wanneer bekend wordt dat de rit doorgaat, men heel blij is. Iedereen is er zo positief over. Iedereen kijkt er oprecht met groot verlangen naar uit. Zowel chauffeurs als deelnemers willen het voor geen goud missen. We gaan weer starten vanaf het ESA-ESTEC terrein. Het duurt niet lang meer, nog maar een paar nachtjes slapen en het is zover. De 22e editie vindt op zaterdag 24 augustus plaats.

100 enthousiaste chauffeurs en 214 personen met een verstandelijke beperking hebben lang naar de rit uitgekeken. Kom kijken en ervaar de leukste file van het jaar. Op de radio noemen ze het ook weleens “Langzaam rijdend en stilstaand verkeer”. Maar nu dus “Langzaam rijdend, lachend en Toeterend verkeer”. Komt allen kijken, zwaaien en vooral genieten.

13.20  uur     Valkenburg
13.30  uur     Katwijk aan den Rijn
13.40  uur     Rijnsburg
13.50  uur    Oegstgeest
14.05  uur    Warmond
14.20  uur    Sassenheim
14.45  uur    Noordwijkerhout
15.15  uur    Noordwijk Boulevard
15.30  uur     Katwijk Gemeentehuis
15.40  uur    Katwijk Boulevard
15.50  uur    Katwijk Hoornes (richting ESA-ESTEC)       

 

 

Comments

comments

DELEN