Afgelopen vrijdag 21 september nam juf Nelleke Mehciz na 23 jaar afscheid van de Marnixschool als onderwijsassistent. Opgehaald van huis, trof ze bij aankomst op de Marnixschool een erehaag van kinderen aan die haar welkom heetten en vervolgens toezongen.

De ochtend bracht ze afscheidsbezoeken aan alle klassen. Waar de kinderen onder andere de meegebrachte bloem aan de juf overhandigden, wat tot een ware bloemenzee leidde. Een receptie aan het eind van de ochtend bood ouders en oud-collega’s de gelegenheid om afscheid van haar te nemen.

’s Avonds werd met de collega’s en naaste familieleden tijdens een gezellig samenzijn de periode aan de Marnixschool afgesloten. ‘Een onvergetelijke dag’ zo vatte juf Nelleke de dag samen. Kinderen, ouders en collega’s wensen juf Nelleke een heerlijke pensioentijd toe.

Comments

comments

DELEN