Sportiff Company Grasshoppers Heren 1 onder leiding van Burhan Alibegovic en assistent René Mulder, traden zaterdag aan in Amsterdam tegen Harlem Lakers. Op de geblesseerde Glenn Schijf na (vorige week een “aanvaring” met een scooter) was het team compleet.

Na een 23 – 41 ruststand werd het 46 – 87 na de volle 4 x 10 minuten. Vervelend detail was wel dat Jake Prins al na 5 minuten uitviel. Nadat hij hangend in de lucht geschept werd, viel hij hard op zijn rug. Een aanwezige fysiotherapeut heeft hem nagekeken en het lijkt gelukkig mee te vallen. Het was overigens een sportieve wedstrijd met veel strijd. Dat liet Tomas Breel zien die hard werkte en  8 punten, 9 rebounds en 6 intercepties liet noteren.

Met een regelmatige teamoverwinning reisden de mannen huiswaarts.

Topscores: Sjors Besseling 24, Michael Madanly 19, Idir Bourjouane 19, Jos v.d. Laan 11 punten.  Youri v.d. Linden had 12 rebounds.

De volgende wedstrijd is op zaterdag 28 september a.s. De tip off is in sporthal Cleijn Duin om 20.15 uur en de tegenstander is Cobra Nova uit Voorburg.

 

Comments

comments

DELEN