De provincie Zuid-Holland voert in het weekend van vrijdag 20 september 20.00 uur tot en met maandag 23 september 06.00 uur werkzaamheden uit aan de N206 tussen de Beeklaan en Herenweg. Alle gemotoriseerd verkeer richting Leiden wordt omgeleid.

Weekendafsluiting en omleidingen
Om het werk snel en veilig uit te voeren, wordt de weg in de richting van Leiden afgesloten voor alle gemotoriseerd verkeer. Het doorgaande verkeer richting Leiden wordt omgeleid via de N444 en de A44. De omleidingsroutes staan aangegeven met borden.

Reserveweekend
Als de werkzaamheden onverwachts uitlopen door bijvoorbeeld slechte weersomstandigheden, dan wordt het werk uitgevoerd in het reserveweekend van vrijdag 27 september 20.00 uur tot en met maandag 30 september 06.00 uur.

Nieuw asfalt
De weg is oud en aan vervanging toe. Het asfalt wordt daarom vervangen.

Comments

comments

DELEN