Met de start van het nieuwe werkjaar voor de Stichting Huurdersbelangen ‘de Duinstreek’ konden ook twee nieuwe bestuursleden worden begroet, Lennie van Roijen en Leo van Duyvenbode. En ze hebben er beiden ongelofelijk veel zin in en stellen graag hun vrije tijd beschikbaar om zich in te zetten voor de huurders van de SHD. ,,Dat  betekent ook dat we bestuurlijke taken nu echt kunnen verdelen over ons vieren. En dat is belangrijk want er gebeurt een heleboel in het Katwijkse huurdersland. Ik heb er in ons eerste persbericht dit nieuwe werkjaar al het nodige over gezegd”, aldus Cees Oostindie, de trotse SHD-voorzitter.

 Van Roijen woont in de Poolster en sinds een klein jaar is ze ook al actief als lid van de bewonerscommissie van de SHD voor dit wooncomplex: ,,Ik ben een jonge pensionado en in mijn werkzame bestaan heb ik me altijd ingezet voor de medemens. Daarbij heb ik de nodige bestuurlijke ervaring opgedaan, ook bij werkzaamheden voor een jongenstehuis in Thailand. De sociale hoek, daar kan je me zeker plaatsen.”

Van Duyvenbode, ook gepensioneerd, woont al vele jaren in ’t Witte Hek en zet zich daar ook al in als bewonerscommissielid van de SHD voor zijn buurtje: ,,Ik heb uiteenlopende banen gehad, doe ook nog het nodige vrijwilligerswerk en daar past deze klus prachtig bij. Het spreekt mij aan om me breder ook bestuurlijk in te kunnen zetten voor de Katwijkse huurders.”

Meer over Van Roijen en Van Duyvenbode.. 
Oostindie liet weten dat Van Roijen zich vooral zal gaan inzetten voor de aanpak van mogelijke huurdersoverlast. Dat was bij de met de gemeente en Dunavie opgestelde ‘Prestatieafspraken Wonen 2016 – 2019’ één van de speerpunten van de SHD. Oostindie: ,,En Van Duyvenbode zal met mij de gesprekken voor de nieuwe op te stellen prestatieafspraken aangaan. Daar ben ik ook heel blij mee. Wilt u meer weten over deze nieuwe bestuursleden kijk dan naar, hoe noemen ze dat zo mooi tegenwoordig, hun uitgebreide profiel op onze website www.shdeduinstreek.nl. Maar laat ze eerst maar lekker wennen de komende maanden, want bovenal moeten ze het ook gewoon leuk vinden om te doen. En dat ziet er goed uit, als ik al een schot voor de boeg mag geven.”

 

Comments

comments

DELEN