De verbouwing van de radiostudio van RTV Katwijk in het pand van Uitgeverij Verhagen aan de Ambachtsweg 7G is inmiddels nagenoeg afgerond. De geheel nieuwe studio is alweer enkele weken volop in gebruik.

Tijdens de onderzoeksfase naar financiële mogelijkheden heeft Rabobank als hoofdsponsor van RTV Katwijk aangeboden concreet te willen meedenken door eenmalig een extra financiële bijdrage te doen. En op deze manier de inrichting zo compleet mogelijk te maken. ‘Verenigingen en clubs hebben een belangrijke maatschappelijke rol in de samenleving. Wij vinden dat belangrijk. Eigenlijk is een vereniging het cement van de maatschappij, en van groot belang voor de toekomst. Daarom zijn we vanuit de Rabobank betrokken bij het verenigingsleven en vinden we deze samenwerking ook heel belangrijk.’ aldus Eric Haasnoot.

Voor de verslaggeving van sportwedstrijden is hiervoor een digitale vork – telefoon aangeschaft. Hiermee kan de verslaggever op locatie perfect live de radio uitzending verzorgen. Het is dus vanaf nu mogelijk om de wedstrijd overal te volgen via radio en tv. Hiermee wordt de oude installatie vervangen en is RTV Katwijk Sport geheel klaar voor de toekomst.

Deze moderne apparatuur is gesponsord door Rabobank Leiden-Katwijk en zaterdag 7 september overhandigd aan Gerard Bol, bestuurslid ‘Radio’ van RTV Katwijk. Hij bedankte namens de lokale omroep Eric Haasnoot en Wilfred Star, die namens Rabobank Leiden-Katwijk aanwezig waren. Zowel RTV Katwijk als Rabobank zijn op vele manieren aanwezig in de Katwijkse samenleving. Beide organisaties hebben dan ook alle vertrouwen in de toekomst waar ‘samenwerking’ het sleutelwoord is.

Comments

comments

DELEN