KATWIJK – Met drie clubs in de Tweede Divisie mag de gemeente Katwijk zich de hoofdstad van het amateurvoetbal noemen. Inmiddels is de competitie drie speelronden onderweg. Hoogste tijd om de balans op te maken en in gesprek te gaan met de hoofdrolspelers. Komende vrijdagavond vanaf 19:00u is het sponsorhome van Rijnsburgse Boys het decor van ‘de grote trainersshow’.

Voetbalradio heeft iets magisch. In vele huiskamers klinkt zaterdagmiddag het geluid van RTV Katwijk Sport. De spanning wanneer er wordt geschakeld tussen de wedstrijden is voelbaar. Met als climax de slotfase waarin de bal soms onverwachte bewegingen maakt. Rond 17:30u keert de rust op de velden terug, wordt de balans opgemaakt en alvast met een schuin oog naar het wedstrijdschema van de week erna gekeken.

Traditiegetrouw zit de sportredactie bovenop de bal. Gaat Katwijk een serieuze gooi doen naar de titel? Kan Rijnsburgse Boys, na een teleurstellend seizoen, weer aanhaken in het linkerrijtje? En hoe gaat nieuwkomer Quick Boys zich de komende maanden profileren? Voetballiefhebbers stellen zichzelf allerlei vragen, in de hoop in het vervolg van het seizoen antwoorden te vinden.

Wie nu al wil weten hoe de bal gaat rollen stemt komende vrijdagavond af op FM106.8, de Facebook pagina van RTV Katwijk of de livestream via de webradio. In het fraaie sponsorhome van Rijnsburgse Boys reizen acht hoofdtrainers door de wondere wereld van de Tweede Divisie. Wie wil meereizen zet de radio aan of komt zelf sfeer proeven op sportpark Middelmors.

Aan tafel schuiven:
19:00u-20:00u Jeroen Rijsdijk (Jong Sparta), Edwin Grünholz (Quick Boys), Niek Oosterlee (GVVV) en John de Wolf (Spakenburg)
20:00u-21:00u Jan Zoutman (Katwijk), Henk Wisman (Rijnsburgse Boys), Ted Verdonkschot (IJsselmeervogels) en Dogan Corneille (Exc. Maassluis)

In de wekelijkse tv-show van RTV Katwijk Sport zal de maandagavond daarop (21:30u) een samenvatting met de hoogtepunten van deze speciale radioshow worden uitgezonden!

Comments

comments

DELEN