Baldadige jeugd heeft afgelopen weekend voor overlast gezorgd in Rijnburg. In een voortuin van een woning aan de Langevaart hadden vandalen een emmer latex verf gegooid. Grote verfklodders lagen op de tegels. De politie werd rond twee uur gebeld door een alerte getuige. Vanuit verschillende kanten werd de wijk afgezet, helaas waren de daders al gevlogen.

Omdat er flink wat schade was aan de tuin hebben agenten de bewoner wakker gemaakt. Deze heeft gelopen met het zo goed al het kan schoonmaken van zijn eigen tuin. De Rijnsburgse brandweer is ook nog met zes man ter plaatse geweest omdat op de openbare weg ook verf lag. Ook de voortuin van de bewoner is schoongemaakt.

‘Hierbij doe ik wel een oproep aan de groep die dit heeft veroorzaakt! Wees je bewust van de gevolgen van je gedrag! Alleen jij kan dit veranderen!’ aldus een agent op social media.

Comments

comments

DELEN