De (gratis) GeZZond Check kan eventuele gezondheidsrisico’s aan het licht brengen, zodat u hier tijdig iets aan kunt doen. Voorkomen is immers beter dan genezen. Bij Ledenservice Marente kunt u een afspraak maken voor een GeZZond Check in Katwijk, Lisse, Noordwijk, Oegstgeest en Sassenheim.  Met deze persoonlijke check krijgt u binnen een uur een betrouwbaar beeld van uw gezondheid.

Tijdens deze GeZZond Check wordt uw cholesterol, uw bloedsuikergehalte en uw bloeddruk gemeten. Uw longfunctie wordt gecheckt evenals uw lengte en gewicht (BMI). De testen worden uitgevoerd door een gediplomeerd verpleegkundige, zodat u verzekerd bent van een deskundig en betrouwbaar resultaat. Daarnaast krijgt u een vragenformulier over uw gezondheid en die van uw familie. Op basis van de resultaten ontvangt u direct een vrijblijvend en persoonlijk advies over uw gezondheid en leefpatroon. Natuurlijk wordt uw privacy hierbij volkomen gewaarborgd. De GeZZond Check kan eventuele gezondheidsrisico’s aan het licht brengen, zodat u hier tijdig iets aan kunt doen. Voorkomen is immers beter dan genezen! De Check is één maal per twee jaar gratis wanneer u bij Zorg en Zekerheid aanvullend verzekerd bent.

Voor meer informatie of een afspraak voor een GeZZond Check kunt u op werkdagen tussen 8.30 en 16.30 uur contact  opnemen met de afdeling Ledenservice via telefoonnummer 071 – 409 32 23 of e-mailadres ledenservice@marente.nl. Voor meer informatie of direct aanmelden kunt u ook terecht op de website: www.marente.nl/check

Comments

comments

DELEN