Tijdens de ‘Knuffeldagen’ in de herfstvakantie mogen alle kinderen tot en met 12 jaar die hun lievelingsknuffel meenemen, gratis naar binnen bij de Stoomtrein Katwijk Leiden. Kom samen met je pop of teddybeer naar de Knuffeldagen en leer alles over treinen. Kijk rond in het museum, doe de speurtocht of stap met je knuffel op de stoomtrein en maak een mooie treinrit langs het Valkenburgse Meer.

Stoomtrein Katwijk Leiden is dinsdag 22, donderdag 24, zaterdag 26 en zondag 27 oktober van 10.30 tot 16.30 uur geopend. Volwassenen moeten betalen voor het ouderwetse treinkaartje waarmee je met de stoomtrein meekunt, maar dat ook toegang geeft tot het binnen- en buitenmuseum.

Vanwege de lagere temperaturen en de kans op regen wordt alleen gereden met de stoomtrein en met dichte rijtuigen. De dieseltrein met de open wagens rijdt alleen in de zomer. Het museum ligt aan het Valkenburgse Meer.

Comments

comments

DELEN