In de week van maandag 4 tot en met zaterdag 9 november organiseert Welzijnskwartier mantelzorgondersteuning, namens de gemeente Katwijk,  ‘de week van de mantelzorg’. Als blijk van waardering voor hun inzet organiseren wij diverse activiteiten en mag de mantelzorger  één  activiteit naar keuze uitzoeken. Aanmelden is verplicht en er zijn geen kosten aan verbonden.

Maandag 4 november gaat u gezellig creatief met elkaar aan de slag. U kunt kiezen uit één van de volgende workshops: make-up, bonbons maken, plantenhanger maken  en ook aan de mannen is gedacht met een bierproeverij inclusief hapjes. Inloop is mogelijk vanaf 19.00 uur. De workshops starten om 20.00 uur en we sluiten de avond rond 22.00 uur af. Locatie: Rabobank, Rogstraat 2, 2223 TW Katwijk.

Woensdag 6 november gaat we het strand op met fotograaf Ted Denies  voor een leuke fotografie workshop. U kunt kiezen uit twee verschillende aanvangstijden. De eerste start om 9.30 uur en duurt tot 12.30 uur. Hierna volgt een lunch voor alle deelnemers en  aansluitend start de tweede groep deelnemers van 13.30 tot 16.30 uur. Graag eigen camera meenemen. Locatie: Strandpaviljoen  Strandhuys, Boulevard Zeezijde 47, 2225 BB Katwijk.

Vrijdag 8 november bieden wij u, op veler verzoek,  heerlijke ontspanningsmomenten aan zoals voetreflexmassage, handmassage, stoelmassage, rugmassage, mindfulness en stoelyoga . Leerlingen van de MBO Rijnland kappersschool kunnen uw haar stylen, opsteken of krullen. Tussendoor serveren wij een kleine high tea.
De zaal gaat open om 12.30 uur en de middagen zal eindigen rond 17.00 uur. Locatie: Zalencentrum de Voorhof, Vliet Noordzijde 36, 2231 GN  Rijnsburg.

Zaterdag 9 november  serveren wij een lunchbuffet en het duo  “Roept u maar” staat garant voor de muzikale omlijsting. De deuren gaan voor u open vanaf 12.00 uur  en we sluiten de middag af rond 15.00 uur. Locatie: Induyn, Noordduinseweg 17, 2221 BL Katwijk.

Comments

comments

DELEN