Ondernemers op ’t Heen willen geen McDonald’s op het bedrijventerrein. Dat bleek tijdens  de jaarvergadering van het Parkmanagement Katwijk. Op de jaarvergadering van de ondernemers op de bedrijventerreinen ’t Heen en Klei Oost in de Strandzaal van het gemeentehuis passeerden reguliere agendapunten, zoals vaststellen van de begroting en de bestuurssamenstelling, in rap tempo. Langer stond het bestuur stil bij de ontwikkelingen van het bestemmingsplan, meldt De Katwijksche Post.

‘We investeren ruim anderhalve ton in beveiliging van de bedrijventerreinen en hebben dat samen met Huschka Beveiliging op orde. De komst van een fastfoodrestaurant op het terrein veroorzaakt overlast, past geheel niet in het bestemmingsplan en de al jarenlang geldende afspraak met de gemeente om het terrein in te richten voor handel en industrie. Ook verwachten we een onacceptabele toename van de verkeersdrukte in de zuidwestkant van ’t Heen.’

Inmiddels is de gemeente op de hoogte gesteld dat de ondernemers er niet blij mee zijn.

Comments

comments

DELEN