Nu is de stem van de klant doorslaggevend!

Dit jaar wederom een record aantal wensen ingediend! Van de totaal 148 ingediende wensen door verenigingen en stichtingen uit het werkgebied van Rabobank Leiden-Katwijk, zijn er totaal 111 genomineerd, waarvan er 51 afkomstig zijn uit Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg. Deze wensen zijn genomineerd door een speciaal samengestelde commissie, bestaande uit ledenraadsleden en collega’s van de bank. Vanaf 25 oktober kunnen de klanten en leden van de Rabobank Leiden-Katwijk stemmen op hun favoriete wensen.

Het Wensenfonds versterkt
‘Verenigingen, stichtingen en clubs hebben een belangrijke maatschappelijke rol in onze samenleving. Ze verbinden mensen met elkaar, jong en oud en door alle lagen van de samenleving’. Aldus Erik Versnel, directievoorzitter. ‘Ik geloof in de kracht van verenigingen. Het is het cement van onze maatschappij en speelt een belangrijke rol in het sociale leven van veel mensen. Daarom zijn we vanuit de Rabobank, onder andere met het Wensenfonds, betrokken bij het verenigingsleven’.

De stem van Rabobank
Vanaf 25 oktober kunnen klanten én leden van de bank hun stemmen uitbrengen op hun favoriete wensen. Hiermee bepalen zij welke wensen er uitkomen en welke bedrag er op de cheque komt te staan.

Op 25 oktober ontvangen klanten en leden een persoonlijke inlogcode om drie stemmen te verdelen over drie verschillende wensen. Leden hebben zelfs de mogelijkheid vier stemmen te verdelen over lokale verenigingen en stichtingen. Zij hebben één extra stem en mogen deze naar eigen wens inzetten. Via www.dichterbijleidenkatwijk.nl kunnen klanten terecht om hun stem uit te brengen, dit kan tot en met 10 november.

Genomineerden in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg
De genomineerden in gemeente Katwijk zijn Asareel, AV Rijnsoever, Basketbal Vereniging Grasshoppers, Biljartvereniging “de Bogaert”, Christelijke Opleidingsschool, DWS Rijnsburg, EHBO vereniging Rijnsburg, Hartekreet en Ander Leen, HC Catwyck, IJsclub Voorwaarts Katwijk, Katwijkse Reddingsbrigade, KNRM station Katwijk, Rijnsburgse Boys, Rijnstreekkoor, Roeivereniging Ferox, SRAW St. Recreatieve Activiteiten De Wilbert, St. De Brug, st. Herberg Welgelegen, St. Kunstvereeniging Katwijk, St. Open Tuinen Rijnsburg, St. Sportspeeltuin Dorpsweide, Stichting sint en pietenactie, Stichting Welzijnskwartier, Tafeltennisvereniging Rijnsoever, TC MVKV, Toneelvereniging Mimiek’s Theater, TV De Rijnkanters, Vereniging de Katwijkse Zeeverkenners, Vereniging HCHWA-D, Voedselbank Katwijk, Zwem & Poloclub Katwijk, St. Castellumpop, Jeu de Boules Vereniging Katwijk, St. Nationaal Smalspoor/Stoomtrein Katwijk Leiden, Ponyclub Paridon, Chr. Muziekvereniging DVS Katwijk, Interkerkelijk koor Voice of Joy, Volkstuinvereniging Ons Genoegen, Kinderkoor ZEP, Natuurcentrum Katwijk, Valkenburg’s Harmonie, St. Katwijk Wandelmarathon, St. 100 jaar Quick Boys, Bibliotheek Katwijk, Farelschool, HSV Brittenburgh, Koningin Wilhelminaschool, St. Open Hof Cultureel, Vereniging voor Christelijk Onderwijs  Valkenburg, DSV Verzorgdleven locatie Duinrand en DSV Verzorgdleven locatie Vlietstede Rijnsburg

BEKENDMAKING WINNAARS
25 november vindt de bekendmaking van de winnaars plaats tijdens De Avond van Katwijk in de TheaterHangaar in Valkenburg. Houd de website van Rabobank Leiden-Katwijk en social media-kanalen in de gaten om de exacte datum te noteren.

Comments

comments

DELEN