Zaterdag 9 november, van 11.00 uur tot 14.00 uur organiseert het Katwijks Museum  een taxatie dag, in samenwerking met Pieter Jorissen,  registertaxateur ‘Kunst en Antiek Algemeen’ en directeur van A. Mak Kunst en Antiek sinds 1839 B.V. Tevens is hij als specialist schilderkunst 19e en 20e eeuw verbonden aan het avrotros-televisieprogramma ‘Kunst en Kitsch’.
Gezien de grote belangstelling in voorgaande jaren, beschikken wij dit keer over een tweede professionele register-taxateur, een collega van Pieter Jorissen.

Is het kunst of kitsch?
Hoeveel is het waard en waar komt het vandaan? Zomaar wat vragen die passen bij een taxatie.
Wie wil weten wat een schilderij, sieraad of een ander kunstwerk, met uitzondering van munten penningen, postzegels en onderscheidingen, waard is, kan het voorwerp laten taxeren door een professionele taxateur.
Meubelstukken en andere grote objecten kunnen bij voorkeur aangeboden worden middels een foto.

Bezoekers betalen per aangeboden object € 5,00 met een maximum van 3 objecten p.p. en krijgen bij binnenkomst per object een volgnummer.
Tevens is het mogelijk om naderhand een getaxeerd kunstvoorwerp te laten veilen bij een veilinghuis. Op deze taxatie dag kunt u daar alle informatie over krijgen.
De opbrengst van deze taxatie dag komt geheel ten goede aan het Katwijks Museum.

De toegang tot de taxatieruimte is gratis.
Als u het museum wilt bezoeken, betaalt u de normale toegangsprijs. Of gratis met de museumkaart/sponsorpas/Rembrandtpas.

Het Katwijks Museum is te vinden aan de Voorstraat nummer 46 in Katwijk aan Zee.

 

Comments

comments

DELEN