De Algemene Beschouwingen zijn vandaag vanaf 13.00 uur live te volgen op RTV Katwijk.

In de algemene beschouwingen vertellen de elf politieke partijen in de gemeenteraad wat ze vinden van de plannen, die het college van burgemeester en wethouders voor volgend jaar heeft gepresenteerd in zijn begroting 2020, en van de belastingenvoorstellen voor dat jaar. Iedere fractievoorzitter heeft acht minuten de tijd om zijn of haar beschouwing uit te spreken. Dat is ook het moment waarop zij hun moties en amendementen – respectievelijk verzoekende en eisende wijzigingen op het beleid – kunnen indienen.

Na de eerste reactie door het college van burgemeester en wethouders wordt de vergadering geschorst en gaat rond 19.30 uur weer verder. ’s Avonds wordt er gestemd over moties en amendementen.

De uitzending is hier te volgen.

Comments

comments

DELEN