De Dierenambulance regio Leiden voelt zich gedupeerd door een nep-collecte in Katwijk. Dat laat voorzitter Jaap van Meijgaarden weten aan Alles over Katwijk. Collectanten geven zich volgens hem uit als onderdeel van de Dierenambulance regio Leiden, maar dat schijnt niet het geval te zijn.

Maandag werd de dierenambulance gebeld met de vraag of de collecte ten behoeve van de stichting was. Dat bleek niet het geval. ‘Onze stichting heeft recent een oproep aan de inwoners van Katwijk gedaan om ons financieel te steunen, nadat de gemeente besloten had dat niet te willen doen’, laat voorzitter Jaap van Meijgaarden weten. ‘Mogelijk dat lieden gebruik willen maken van het sentiment in Katwijk.’

Wie aan het collecteren is gegaan voor de Dierenambulance is niet duidelijk. ‘Het geld komt in ieder geval niet bij ons terecht en daardoor worden wij gedupeerd.’

Comments

comments

DELEN